Accu revisie

Accu elektrische fiets reviseren

Het grootste voordeel van het reviseren van de accu van uw elektrische fiets, is dat u er veel geld mee bespaart in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe accu. Bij revisie wordt namelijk een deel van de bestaande accu, de behuizing, hergebruikt. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens minder belastend voor het milieu. En in veel gevallen kan de kan de capaciteit vergroot worden.

Wij gebruiken Tesla-Technologie

Voor de revisie van uw accu gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige cellen, dezelfde worden ook in Tesla-auto’s gebruikt.

Wilt u uw de accu van uw elektrische fiets door ons laten reviseren, of wilt u meer informatie over accurevisie neem dan contact met ons op. Heeft u liever gelijk een nieuwe accu, dat kunnen wij hier ook in voorzien.

Accu elektrische fiets reviseren

De FietsWerkplaats, gevestigd in Melissant, is gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van uw fiets. Ook heeft De FietsWerkplaats een uitgebreid assortiment accessoires en (elektrische) fietsen: e-bikes, kinderfietsen, crosshybrides, mountainbikes, racefietsen, bakfietsen, moederfietsen en meer!

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van diverse (elektrische) fietsen.

Heeft u een vraag en wilt u graag advies? Bel ons gerust + 31 (0) 6 424 262 45, stuur een e-mail naar: info@defietswerkplaatsgo.nl of kom bij ons langs! Ruijgenhil 9a, 3248 BR, Melissant.


De FietsWerkplaats is een gecertificeerde Bosch dealer.

Fietsenwinkel en werkplaats.

Ruim assortiment.

Goed beoordeeld.

U kunt bij De FietsWerkplaats rekenen op een goede service en deskundig advies.

Onze partners: Bafang, Bosch, BrikBikes, Enra, Flyer, Leasefiets, Agu, Sandwichbikes, SuperSuper, Multicycle, Brinckers, Merida.


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.